nl

AVG

Versie van februari 2020

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die voor elke Europese onderneming vanaf 25 mei 2018 verplicht is en kan beboet worden bij niet-naleving. Wij lichten op deze pagina toe hoe uw privacy op deze site wordt behandeld.

Het doel van Model Archief is om als vertrouwelijk communicatieplatform te fungeren en om artistieke activiteiten tussen onze leden activiteiten aan te moedigen. Deze activiteiten hebben als kern modelfotografie. De beleidsregels zijn beperk tot het gegevensbeheer op onze website.

Leden voeren zelf hun gegevens in tijdens inschrijving. Deze worden meteen weggeschreven in de productie database van de server. Alle ingevulde informatie, met uitzondering van E-mail adres en gekozen wachtwoord kan worden getoond aan andere leden.

Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud die ze in hun profiel invullen. Ze kunnen zelf bepalen wie bepaalde gegevens ziet en dienen zich er van bewust te zijn welke informatie ze hiermee tonen aan andere leden. Voor bezoekers die Model Archief anoniem bezoeken zijn deze gegevens niet zichtbaar.

Privéberichten tussen leden onderling op de website blijven privé tussen deze 2 personen.

Leden kunnen een verwijdering van hun persoonlijke gegevens zelf initiëren op hun persoonlijke profielpagina.

De wachtwoorden die de leden kiezen worden versleuteld. Mocht er ingebroken worden op database niveau dan is de informatie van het versleutelde wachtwoord nutteloos. Wij raden wel aan om unieke wachtwoorden te gebruiken die verschillend zijn van die op andere websites waar mogelijks geen sterke versleuteling wordt toegepast.

In geval van gedetecteerde vermeend kwaadwillende acties waarmee de persoonsgegevens in gevaar komen worden ook openbare autoriteiten verwittigd.

Het "ethisch" hacken van onze website dient op voorhand kenbaar gemaakt te worden. Indien dit nagelaten wordt beschouwen wij de inbraakpoging(en) als een crimineel feit.